For mere end 25 år siden besluttede jeg at kombinere en stor interesse for musik teknik, lyd og lys. Krydret med en evne til at underholde andre med denne cocktail blev Mobildiskotek Limelight født. Igennem mere end 25 år har jeg prøvet at spille til stort set alle former for fester. Herigennem er opbygget en uvurderlig erfaring. En erfaring der kommer dig som arrangør til gode, og som er din primære garanti for at også dit arrangement bliver en succes.

Jeg tager det personligt!

Det er ikke kun et smart slogan – det er præcis på den måde jeg tilgår enhver opgave. Både som DJ, men også i mit ‘civile’ job. Jeg har et solidt job i dagligdagen, og har Mobildiskotek Limelight som en hyggelig fritidsbeskæftigelse. Derfor er det absolut heller ikke hver weekend jeg er afsted – det skal harmonere med et familieliv. Det er stadig interessen for musikken, og det at gøre en forskel til dit livs fest, der driver værket. Som vært/arrangør er du derfor altid sikret en topmotiveret DJ, med den rette fornemmelse for hvordan det ekstra gør dit arrangement til en succes.

Målgruppe

Motivationen hænger dog kraftigt sammen med de arrangementer jeg påtager mig. Jeg påtager mig ganske enkelt kun arrangementer hvor deltagerne primært udgøres af et voksent publikum, og hvor der er vægt på en professionel gennemførelse af arrangementet. Således udgør bryllupper, privat- og firmafester den overvejende del af de arrangementer jeg gennemfører.

Jeg har også en ungdomsafdeling, som gør det muligt også at lade ungdommen nyde godt af det udstyr der igennem tiden er opbygget. Det er derfor også muligt at skabe rammerne for en stor oplevelse for ungdommen med det imponerende anlæg der igennem årene er opbygget. Et anlæg der hele tiden fornyes, for at matche tidens udvikling.

Jeg er bosiddende nord for Aalborg, og påtager mig derfor primært arrangementer i Nordjylland – med enkelte afstikkere til Århus. I er imidlertid meget velkommen til at kontakte mig, selvom Jeres arrangement er udenfor det primære område. Jeg har erfarne samarbejdspartnere i hele landet.

Musikstil

Jeg ved at musikken er en vigtig del af festens succes – og jeg kan mit kram!

Pladesamlingen er solidt opbygget; stor og alsidig. Mit alt-overskyggende speciale er 80’er og 90’er musik, men selvfølgelig krydret med de nyeste hits og andre af de største klassikere igennem tiden. Altsammen tilpasset det konkrete publikum. Musikstilen kan således sammenlignes med det der spilles på den nordjyske Radio ANR og Radio Nord, samt de landsdækkende NOVA FM, etc.

De landskendte DJs kalder sig Hit-DJs, med navne som Jørgen de Mylius, Dan Rachlin, mv. Deres musikvalg til en stor firmafest eller en eksklusiv privatfest adskiller sig ikke fra det repetoire som jeg mestrer.

Denne påstand forudsætter at jeg også kan tilpasse musikvalget til det konkrete publikum. Og det kan jeg! Det er ikke en sag for nybegyndere – det kræver erfaring. Erfaring der i dette tilfælde er opbygget igennem mere end 25 års forskellige typer af arrangementer; fast DJ igennem er årrække i Aalborgs Jomfru Ane Gade (i slut 80’erne og i alle 90’erne), kroballer, bryllupper, privat- og firmafester, halfester og gymnasie-/handelsskolefester.

Andre DJs, og samarbejde med andre DJs

Limelight Disco har tilknyttet andre erfarne DJs, som der i spidsbelastninger henvises til. Således bookes der ikke bare jobs ind i kalenderen, og når tiden for festen så nærmer sig så findes der en tilfældig DJ til at spille til festen. Du ved som kunde præcist hvem du indgår en aftale med.

I højsæsonen for bryllupper og julefrokostperioden, samt tilfælde hvor jeg selv måtte være forhindret grundet mit civile arbejde, meddeles på forhånd hvis jeg ikke selv har mulighed for at spille til festen. Således kan der allerede ifm bookingen tages stilling til om man ønsker at engagere et helt andet mobildiskotek, eller man vil anvende en af de DJs jeg henviser til.

Af andre situationer hvor der trækkes på anden DJ, er ved ungdomsarrangementer, hvor det vurderes at en yngre DJ vil kunne gøre det bedre…

Derfor skal du/I vælge mig:

  • Fordi du måske har oplevet Mobildiskotek Limelight til en halfest eller gymnasiefesten for en årrække siden. Nu skal du giftes, hvorfor en nærliggende tanke da ville være at lade mig bringe minderne tilbage fra dengang – at tage dig og dine gæster med på en musikalsk oplevelse igennem de største klassikere igennem tiden…
  • Fordi du ikke tør gamble med sikkerheden for at Jeres arrangement afvikles til alles fulde tilfredshed!
  • Fordi festen ikke kan gentages…

Udfyld en uforpligtende forespørgsel her “Priser og tilbud”, og få et tilbud på dit livs fest.

Jeg tager det personligt!