Ungdomsfester

Selvom Mobildiskotek Limelight de seneste år primært fokuserer markedsføringen på fester for det modne publikum, er vi fortsat en succes til ungdomsfester. Dette skyldes flere forhold som du kan læse om her.

Selvom Mobildiskotek Limelight de seneste år primært fokuserer markedsføringen på fester for det modne publikum, er vi fortsat en succes til ungdomsfester. Dette skyldes flere forhold som du kan læse om her.

Erfaring

Selvom der er tale om et arrangement for et ungt publikum, er det fra en arrangørs synsvinkel vitalt med erfarent personale bag diskoteket. Dette er fortsat den primære garanti for et vellykket arrangement. Mobildiskotek Limelight er således stadig den dag i dag fast musikleverandør til flere gymnasier, (handels)skoler og halfester i og omkring Aalborg.

Kontakt derfor trygt Mobildiskotek Limelight, også når det gælder:

  • Gymnasie- og handelsskolefester
  • Fritids- og ungdomsklubfest
  • Skolefester
  • Halfester

Specielt hvis I vil give de unge en oplevelse i lyd, lys og røg udover det sædvanlige!

Som billederne på denne side illustrerer, så er der tale om et særdeles kompetent og imponerende lys- og lysanlæg der medbringes for at give den ekstraordinære oplevelse!

Gymnasie- eller handelsskolefest

Selvom det flere steder er nævnt at Limelight er et “voksent” diskotek, så påtager vi os også fester for det yngre publikum. Og arrangementerne gennemføres også til denne gruppes fulde tilfredsstillelse.

Det skyldes bla at det anlæg Limelight råder over til fulde opfylder det behov som et ungt publikum har til at mobilt diskotek. Musikmæssigt dækkes der også det nyeste musik, kombineret med de største klassikere igennem tiden. Og det er altid en succes at spille nogle af de store klassikere fra 80’erne.

Der kan også tilbydes forskellige temafester – specielt 80’er party. Her flyver Limelight Disco altid en sikker succes hjem.

Fritids-/ungdomsklubfest

Disse arrangementer har vi igennem tiden leveret flere af, ganske enkelt fordi den enkelte kommunale institution altid er sikker på en problemfri afvikling af arrangementet. Det giver tryghed – specielt for dem der har ansvaret under afvikling af festen – at det er modne folk der leverer den musikalske underholdning.

Til disse fester medbringes også et kompetent lyd- og lysanlæg, idet unge specielt vægter dette element højt.

Halfester

Halfester, ja… Vi har igennem tiden også gennemført adskillige halfester. Men gør det ikke så meget mere, grundet den store priskrig på dette område. Vi VIL ikke konkurrere på prisen – hos os er kvaliteten i højsædet!

Så vil vi meget hellere gennemføre en tilsvarende firmafest, som størrelsesmæssigt giver lige så store udfordringer.

Men vi siger ikke nej hvis en arrangør kontakter os…