Det er meget vanskeligt at give en fast pris på et arrangement, uden at kende præmisserne for det givne arrangement. De fleste mobildiskoteker vælger af den grund at undlade at opgive priser.

Det gør jeg ikke helt idet jeg gerne vil signalere at der er en sammenhæng imellem pris og kvalitet. Man ser derfor ikke slagtilbud som priser fra 1995,-, eller lignende hos mig. Prisen afhænger blandt andet af:

  • Type på arrangement; bryllup, anden privat fest, firma- eller foreningsfest, lille skolefest eller stor halfest med offentlig adgang (=entre for arrangøren), etc.
  • Størrelsen på arrangementet, herunder antal deltagere, mængde af udstyr, etc.
  • Er der tale om en fast booking med flere årlige fester, eller kun et enkelt arrangement.
  • Om det er et arrangement jeg vil have, “koste hvad det vil”…

Derfor vil jeg gerne invitere til at fremsende en konkret forespørgsel, hvorefter der hurtigst muligt fremsendes et konkret tilbud som der kan tages stilling til.

Men husk: Prisen kan ikke stå alene, så derfor anbefales det at orientere sig på hjemmesiden for at se kvaliteten der ligger bag de tilbudte priser. Man skal ikke vælge mig på grund af prisen!

Husk at prisen…

…Er den reelle pris, alt incl, og afregnet helt efter bogen. Der udarbejdes en faktura på beløbet, hvorefter betaling foregår via bankoverførsel. Dette er din garanti som kunde for ikke på et senere tidspunkt at få en grim efterregning fra SKAT grundet sort udbetaling af honorar.

Man vil helt sikkert kunne finde løsninger til helt andre prisniveauer, hvor det ikke kun er den manglende erfaring der udgør forskellen. Engagerer du en sådan musik-leverandør, så sørg for IKKE at udbetale kontanter som betaling en mørk nat når festen er slut. Insister på at betale via bankoverførsel, hvilket er din garanti for at alt foregår efter bogen uden sorte penge.

Tilbud på helaftensarrangement:

Tilbud på helaftens-løsning, fx kl 18-02, med musik under spisning efterfulgt af musik til dans kun kr 5.600,-. Incl lyd, lys og DJ som illustreret på billederne på hjemmesiden.

Forespørg på ledige datoer med det samme.

Tilbud på musik til dans:

Tilbud på 4 timers musik til dans, med ankomst umiddelbart inden dans starter. Fx kl 22-02, kun kr 4.500,-. Incl lyd, lys og DJ som illustreret på billederne på hjemmesiden.

Forespørg på ledige datoer med det samme.