Andre privatfester

Andre privatfester, fx rund fødselsdag, kobberbryllup, mv.

Der er ikke den store forskel på gennemførelse af et bryllup og så en privat fest. Vores tilgang er den samme, ligesom den høje standard i udførelsen er den samme.

Musikken til en privat fest

Der er typisk to muligheder for musik til en privatfest. En samlet pakke med både blød popmusik under spisningen, efterfulgt af musik til dans. Eller kun musik til dans, hvor der spilles op til dans typisk ved 22-tiden når spisningen er afsluttet.

Hvis der skal spilles under middagen, så medbringes ca 80 af de mest benyttede melodier til festsange, således et bredt udvalg af eventuelle festsange også kan spilles til. Ganske som var det en rigtig musiker der spillede. Disse melodier er indspillet af Ole Erling, direkte til formålet. Og det virker rigtigt godt!

Udgangspunktet for den musik der spilles til dansen, er at der skal være ‘musik for alle generationer’, forstået på den måde at alle gæster efter festen skal gå hjem med en følelse af at der netop var fokus på at tilgodese alle genrer. Musiksamlingen er omfattende, så alle behov kan tilgodeses. Men vilje til at spille noget varieret, dansabelt, musik skal også være tilstede. Det er den!

Typisk tages der udgangspunkt i noget 80’er eller 90’er musik, hvilket erfaringsmæssigt falder i de fleste aldersgruppers smag. Derudover spilles der selvfølgelig noget af det nye popmusik man til hverdag hører i radioen, ligesom nogle af de store 60’er og 70’er klassikere berøres.

Forud for festen afstemmes musikvalget.

Anlægget til en privat fest

Anlægget tilpasses størrelsen og typen af dit arrangement. Som de forskellige billeder på hjemmesiden forhåbentligt har illustreret,så behøver et mobilt diskotek ikke at fylde en masse. At der så samtidig er tale om et meget eksklusivt udseende anlæg ser vi som et yderligere plus.

Opbygning af lysshow tilpasses Jeres ønsker; spejlkugle, blinkende lamper, etc. Så ønskes der den helt store diskofest med kæmpe lysshow, røg, etc. så er dette også en mulighed. Det typiske valg er dog en løsning midt imellem, med et diskret udseende anlæg og lidt hyggebelysning til at understrege dansegulvet og stemningen.

PRIVATE PARTIES INCLUDES

Lorem ipsum dolor sitame consectetur adipisicing elitser do eiusmod tempor incdpeun labore dolore magna
aliquenim veniam quis nostrud ercitation ullamco laboris consequa.

  • Planning consultation
  • Music list customization
  • Multiple tray CD players
  • Minimum of one audio mixer and one microphone
  • At least 4 hours of music, plus set-up and tear-down time.
  • Planning consultation
  • Music list customization
  • Multiple tray CD players
  • Minimum of one audio mixer and one microphone
  • At least 4 hours of music, plus set-up and tear-down time.