Bryllup

Musikken til Jeres bryllup vil være i trygge hænder!

For mange er et bryllup en fest for livet, en fest der ikke kan gøres om. En fest, hvor alt skal fungere optimalt og gå op i en højere enhed. Til et bryllup er det derfor vigtigt at leverandøren af musikken har samme høje forventning til festens vellykkede afvikling, som I som brudepar har.

Denne erfaring besidder jeg, og har igennem tiden gennemført flere hundrede vellykkede bryllupper. Jeg tager det personligt!

Musikken til et bryllup

Hvis det vælges at Mobildiskotek Limelight skal levere en samlet pakke med dinnermusik samt efterfølgende musik til dans, så leveres der afdæmpet blød popmusik under middagen, mens dansen efterfølgende tager sit udgangspunkt i at brudeparret danser den traditionelle brudevals. Jeg samarbejder under hele arrangementet tæt med en eventuel toastmaster – og det er toastmasteren der styrer slagets gang. Ikke DJ’en – jeg holder mig pænt i baggrunden.

Der medbringes ca 80 af de mest benyttede melodier til festsange, således et bredt udvalg af eventuelle festsange også kan spilles til. Ganske som var det en rigtig musiker der spillede. Disse melodier er indspillet af Ole Erling, direkte til formålet. Og det virker rigtigt godt!

Efter brudevalsen spilles der op til dans, med det udgangspunkt at der skal være ‘musik for alle generationer’, forstået på den måde at alle gæster efter festen skal gå hjem med en følelse af at der netop var fokus på at tilgodese alle genrer. Musiksamlingen er omfattende, så alle behov kan tilgodeses. Men viljen til at spille noget varieret, dansabelt, musik skal også være tilstede. Det er den!

Typisk tages der udgangspunkt i noget 80’er eller 90’er musik, hvilket erfaringsmæssigt falder i de fleste aldersgruppers smag. Derudover spilles der selvfølgelig noget af det nye popmusik man til hverdag hører i radioen, ligesom nogle af de store 60’er og 70’er klassikere berøres.

Ønskes der kun musik til dans efter spisningen er det også en mulighed. Mange har eksempelvis en hyggepianist, el.lign. til at levere musikken under spisningen mens jeg så spiller brudevalsen og leverer musik til dans efterfølgende.

Anlægget til et bryllup

Anlægget tilpasses størrelsen af arrangementet, således det næsten ‘går i et med omgivelserne’. Som de forskellige billeder på hjemmesiden forhåbentligt har illustreret,så behøver et mobilt diskotek ikke at fylde en masse. At der så samtidig er tale om et meget eksklusivt udseende anlæg ser jeg som et yderligere plus.

Opbygning af lysshow tilpasses ønskerne fra brudeparret; spejlkugle, blinkende lamper, etc. Så ønskes der den helt store diskofest med kæmpe lysshow, røg, etc. så er dette også en mulighed. Bare spørg: Det er Jer der skal have et brag af en fest til Jeres fest for livet!

Musik til Jeres bryllup vil være i helt trygge hænder!